Wat moet je doen?

Jij wilt natuurlijk ook zo’n fraaie Frozen Butcher BBQ winnen of een van de 10 unieke BBQ tool sets of een van de 100 Frozen Butcher BBQ schorten. Doe dan mee en steel deze zomer de show met één van deze prijzen!

Dit moet je doen:

  • Koop 1 verpakking van The Frozen Butcher.
  • Upload de kassabon op deze website.
  • Via een email met een persoonlijke link kan je je deelname bevestigen
  • Stuur je bonnetjes zsm op. De actie loopt tot en met 30 september 2019. Winnaars worden persoonlijk via email op de hoogte gesteld.
Ik wil meedoen

The Frozen Butcher

Hallo, wij zijn The Frozen Butcher. Wij nemen alleen genoegen met het beste vlees van over de hele wereld. Zodat wij het beste vlees kunnen bieden aan jou. Aan iedereen! Wij zijn ambachtsmannen met een nieuwe aanpak. Op elke plek waar we het perfecte vlees vinden, vriezen we het in. Meteen min 35°C!

The Frozen Butcher

Kijk voor meer informatie en inspiratie op www.frozenbutcher.com

Believe the Freeze

Slager is een nobel vak. En uitdagend, als je alleen het beste vlees van over de hele wereld wil. Maar wij hebben een oplossing gevonden. Wij vriezen onze producten meteen na de productie snel in met behulp van speciale vriezers. Daardoor hebben wij geen kunstmatige conserveermiddelen, kleurstoffen of andere toevoegingen nodig. En zo kunnen we garanderen dat het vlees tot aan de bereiding haar ware slagerssmaak en -kwaliteit in jouw vriezer behoudt. Daarom heten wij: The Frozen Butcher. We. Freeze. Meat.

The Frozen Butcher The Frozen Butcher